Bel ons voor een vrijblijvende offerte
0476 33 50 47

Autoruit herstellen

Autoruit herstellen

Autoruit vervangen

Autoruit laten herstellen in West-Vlaanderen en regio Doornik

Sterretje of putje in je voorruit, zijruit of achterruit? Met ruim 30 jaar ervaring staat Autoruiten Taelman klaar om jouw autoruit te herstellen of te vervangen, met een snelle en piekfijne uitvoering en tegen een betaalbare prijs. Dat kan na telefonische afspraak, zowel in ons atelier in Kuurne als op verplaatsing over heel West-Vlaanderen en in de regio Doornik.

Autoruit herstellen in een mum van tijd

Raakt een opspattend steentje jouw voorruit, achterruit of zijruit? Bij glasschade is het niet altijd nodig om je autoglas meteen te vervangen. Als het sterretje kleiner is dan 2 euro en minstens 6 centimeter verwijderd is van de rand, kunnen we je autoruit ook gewoon herstellen. Onder druk injecteren we hars die de steenslagschade opvult en de ruit opnieuw sterker maakt. Deze herstelling neemt slechts 30 minuten in beslag en is een stuk goedkoper en milieuvriendelijker dan een vervanging.

Autoruit reparatie in ons atelier of op locatie

Na telefonische afspraak kan je jouw autoruit laten herstellen in ons montagecentrum in Kuurne, nabij Kortrijk. Geraak je niet tot bij onze glasgarage? Geen probleem, onze mobiele service voert autoruit reparaties uit op verplaatsing over heel West-Vlaanderen en in de regio Doornik. We hebben hiervoor enkel een overdekte werkplaats nodig. Bevindt jouw bedrijf, garage of carrosserie zich in Kortrijk, Ieper, Roeselare, Waregem, Menen of Moeskroen? Terwijl je wagen geparkeerd staat, gaan onze vakmensen aan de slag. Ook bij particulieren komen wij graag thuis langs, als de weersomstandigheden het toelaten.

Vakwerk uit ervaring,
service uit gewoonte

BRUNO TAELMAN
zaakvoerder

Extra voordelig jouw autoruit laten herstellen

  • Ben je glasbreukverzekerd of heb je een leasingwagen? We handelen alles rechtstreeks af met je verzekerings- of leasingmaatschappij. De autoruit herstelling is voor jou dan volledig gratis.
  • Geen verzekering? Wij herstellen jouw autoruit overal in West-Vlaanderen en de regio Doornik tegen een competitieve prijs, met kwalitatieve materialen van A-merken.
  • Ben je niet tevreden met het resultaat of scheurt de steenslagschade na onze herstelling toch nog door? Dan brengen wij het betaalde bedrag in mindering bij aankoop van een nieuwe autorruit. Je kan dus rekenen op een volledige garantie bij elke autoruit herstelling.

Jouw autoruit herstellen in West-Vlaanderen of regio Doornik?

Maak een telefonische afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

CONTACTEER ONS